Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire "mai mult ca niciodata", precizand ca doar impreuna, cu intelepciune, curaj, patriotism, inima si minte, romanii pot construi o tara puternica si un stat respectat de partenerii internationali, potrivit Agerpres.

"La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata. Are nevoie de curaj, de patriotism, de inima si de minte. Are nevoie de intelepciunea pe care a a avut-o acum 100 de ani. Doar uniti in jurul obiectivelor comune putem construi o Romanie puternica, bogata si mandra, o tara europeana ce ofera bunastare romanilor, un stat drept cu cetatenii sai si respectat de partenerii internationali, o natiune capabila sa-si apere interesele valorile si credintele", a spus Dragnea intr-un mesaj video postat, sambata, pe Facebook.

El ii indeamna pe romani sa ia "in serios" cuvantul "unire".

"Sa meditam in aceste zile asupra cuvantului 'unire". Daca inaintasii nostri au sacrificat atatea pentru el, e datoria noastra sa-l luam in serios. La multi ani Romania, la multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla", a adaugat Dragnea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri