VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea, de Ziua Nationala a Romaniei: La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire "mai mult ca niciodata", precizand ca doar impreuna, cu intelepciune, curaj, patriotism, inima si minte, romanii pot construi o tara puternica si un stat respectat de partenerii internationali, potrivit Agerpres.

"La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata. Are nevoie de curaj, de patriotism, de inima si de minte. Are nevoie de intelepciunea pe care a a avut-o acum 100 de ani. Doar uniti in jurul obiectivelor comune putem construi o Romanie puternica, bogata si mandra, o tara europeana ce ofera bunastare romanilor, un stat drept cu cetatenii sai si respectat de partenerii internationali, o natiune capabila sa-si apere interesele valorile si credintele", a spus Dragnea intr-un mesaj video postat, sambata, pe Facebook.

El ii indeamna pe romani sa ia "in serios" cuvantul "unire".

"Sa meditam in aceste zile asupra cuvantului 'unire". Daca inaintasii nostri au sacrificat atatea pentru el, e datoria noastra sa-l luam in serios. La multi ani Romania, la multi ani tuturor romanilor oriunde s-ar afla", a adaugat Dragnea.

Citeste si:
Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins...
Liviu Dragnea rămâne în...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri