O noua amanare in dosarul lui Liviu Dragnea

Instanta a decis miercuri sa amane pentru 21 ianuarie 2019 judecarea dosarului angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare are loc miercuri.

Liviu Dragnea urma sa fie fi judecat miercuri de Completul Penal 2, care, in urma tragerii la sorti desfasurate saptamana trecuta, are urmatoarea componenta: Encean Simona Daniela, Rog Lucia Tatiana, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida.

In ianuarie 2019, complwetul ar putea fi altul, intrucat, conform legii, ar urma sa aiba noi trageri la sorti.

Motivul amanarii de la termenul de miercuri este absenta aparatorilor unora dintre acuzati, scrie News.ro.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea, in 30 septembrie, ca nu mai are asteptari legat de apelul la decizia de condamnare a sa la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, el sustinand ca, cel putin in ceea ce il priveste, nu mai are incredere ca justitia este oarba.

Liviu Dragnea, condamnat penal, a cerut ulterior, public, sa fie gratiat si amnistiat printr-o Ordonanta de Urgenta, alaturi de toti ceilalti condamnati sau cercetati penal pentru coruptie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri