Eugen Tomac: Liviu Dragnea si Florin Iordache sunt oficial revocati de la sefia Camerei Deputatilor

Eugen Tomac, liderul PMP, precizeaza intr-o postare pe Facebook ca a fost publicata stenograma sedintei in care opozitia a votat revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache din functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Camerei Deputatilor, si sustine ca, odata cu publicarea acesteia, cei doi sunt oficial revocati si trebuie sa paraseasca posturile pentru a permite alegerea unei noi conduceri.

„Dragnea si Iordache, oficial revocati de la sefia Camerei Deputatilor. Avem, in sfarsit, documentul oficial care atesta revocarea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor si a lui Florin Iordache din functia de vicepresedinte al aceluiasi for. Cand toata lumea e preocupata de intampinarea Anului Nou, pe site-ul Camerei Deputatilor a fost publicata stenograma sedintei din 5 decembrie, a acelei sedinte la care noi, opozitia unita, am votat in plen debarcarea celor doi“, a scris Tomac pe Facebook.

Tomac precizeaza ca este vorba despre „un inscris oficial care produce efecte juridice ce nu pot fi ignorate nici macar de actuala putere abuziva“.

„In concluzie, le cer lui Liviu Dragnea si lui Florin Iordache sa paraseasca functiile pe care nu mai au dreptul sa le ocupe. Trebuie sa alegem in viitoarea sesiune o noua conducere care sa readuca democratia in Parlament“, sustine liderul PMP.

Sursa foto: agerpresfoto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri