Primaria Bucuresti, falimentata de Gabriela Firea, a transmis un eMail catre Teatrul Evreiesc de Stat, un simbol al culturii Capitalei si nu numai, prin care acesta este somat sa reduca bugetul cu 500.000 de lei, scrie pe pagina de Facebook actrita Maia Morgenstern.

Daca Teatrul Evreiesc nu reduce de buna voie aceasta suma, PMB ameninta Teatrul Evreiesc ca va reduce bugetul “de la un alineat bugetar aleatoriu”.

Actrita da un print screen cu somatia primita pe eMail comentand, ironic, ca a venit solia turcilor sa ceara birul.

“Avand in vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite , Administratorului Public si D.G.E. si tinand cont de executia bugetului local al Municipiului Bucuresti la data prezenta, va rugam ca pana maine 20.06.2019, ora 10:00 sa prezentati propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 in forma tabelara conform clasificatiei bugetare, cu suma de 500.000 lei.

In cazul neprezentarii propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul institutiei dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu.

Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda.

Avem rugamintea sa ne confirmati primirea acestui e-mail si sa ne transmiteti un numar de inregistrare”.

Citeste si:
Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor
Cum arata lista de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
ZERO interes pentru cultura! Teatru National Bucuresti, ultima victima