Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca doreste sa candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, pentru ca vrea sa arate ca "un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca".

"Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competitia interna in PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale. Da, m-am gandit ca a sosit momentul sa aducem cu adevarat unitate intr-o societate dezbinata si mai mult echilibru intr-o civilizatie care ezita uneori sa-si manifeste credinta in valorile mostenite, de teama a nu fi catalogata drept neevoluata si nevizionara. Da, pentru ca m-am hotarat sa arat ca sunt solutii la problemele cu care ne confruntam si ca este de datoria noastra, a politicienilor in primul rand, sa trecem de la vorbe la fapte. Da, pentru ca vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca", a scris Teodorovici pe Facebook.

Eugen Teodorovici pare ca a ales si un slogan electoral, folosind, ca replica la protestele #Rezist, formula #InsistpentruRomania.

"Da, pentru ca nu este doar despre a candida sau nu, despre a castiga sau nu o competitie, ci este despre a face ceva pentru Romania si pentru destinul poporului caruia ii apartin, asa cum am facut mereu. Este despre un popor care trebuie sa-si recastige credinta, speranta si valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar si despre aceia care isi asuma si victoria, si infrangerea, care au dovedit ca se poate face chiar acolo unde, cei care critica, au aratat ca doar vorbesc si pentru care Romania este viitorul asumat si nu doar tara pe care o reprezinta la un moment dat. Da, pentru ca am si eu o convingere...Convingerea ca Romania va continua sa creasca in Europa si in lume, cu mai multa speranta, incredere si respect. Da, pentru ca #insistpentruRomania!", a adaugat ministrul de Finante.

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, in sedinta informala de la Neptun a conducerii PSD, de sambata, ca va candida pentru prezidentialele din acest an. Informatia a fost confirmata de premierul Dancila. Pe langa Teodorovici, Liviu Plesoianu si Serban Nicolae si-au manifestat deja intentia de a candida la prezidentiale. Candidatul PSD la prezidentiale ar urma sa fie stabilit la Congresul din 29 iunie

Sursa foto: Facebook Eugen Teodorovici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri