Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reluat, joi seara, atacurile impotriva Justitiei, de data aceasta folosind ca pretext decizia CCR privind completurile de trei judecatori.

Fifor a sustinut la Antena 3 ca deciziile completurilor de trei judecatori, in cazurile de coruptie, au „distrus destine”. El a anuntat ca PSD doreste eliberarea lui Liviu Dragnea.

”Nimeni nu se dezice de Dragnea. Ne dorim sa fie puternic si sa fie eliberat daca asta e decis de instanta. Ce spune decizia CCR de ieri, dincolo de persoana? E vorba de principii: tot ce s-a dat din 2003 incoace a fost dat de complete de judecata constituite nelegal. Este cutremurator. Au distrus destine, au trimis in spatele gratiilor fara ca aceste completuri sa aiba dreptul sa faca lucrul acesta.

(…) Vin de la ceremonia de la ambasada SUA, in justitia lor omul are dreptul la o judecata corecta. Decizia CCR este una din cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria postdecembrista. Nu stiu cum se va putea reaseza societatea.

(…) Nu ataca nimeni justitia, dar ne dorim ca sistemul sa fie corect, nu cladit pe abuzuri, pe protocoale. Sunt poate oameni care si-au ispasit pedeapsa si nu vor putea niciodata sa primeasca o reparatie pentru ce s-a intamplat”, a declarat Fifor la Antena 3.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri