Dancila: Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi, ma bazez pe puterea partidului

Liderul PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat sambata, la Slobozia, ca "prezidentiabilul PSD" va intra cu certitudine in turul al doilea, avand in vedere puterea partidului.

"Cu siguranta prezidentiabilul PSD va intra in turul doi al alegerilor si noi speram sa si castigam. Sondajele au dat, daca va amintiti, in 2014, candidatul Klaus Iohannis cu 20% si a castigat alegerile prezidentiale. Pe ce ma bazez? Pe puterea acestui partid. Si ma bazez pe opinia oamenilor, pentru ca eu cred ca acest partid este un partid foarte bine structurat, foarte bine organizat, un partid care nu a luat niciodata decizii impotriva oamenilor, dimpotriva (...). Eu cred ca PSD s-a unit, isi va uni fortele si rezultatele de la prezidentiale vor dovedi acest lucru (...). Obiectivul nostru este castigarea alegerilor prezidentiale", a spus Dancila, conform Agerpres.ro.

Ea a adaugat ca atat sondajele, cat si sustinerea partidului, vor contribui la desemnarea candidatului.

"Eu am mai spus, trebuie cel care va intra in cursa pentru prezidentiale sa aiba un procent bun in sondaje, dar in acelasi timp sa fie sustinut de organizatii, pentru ca intr-o lupta la prezidentiale nu poti sa intri singur, trebuie sa fii sigur ca in spatele tau ai toate organizatiile judetene, toti primarii, toti oamenii de partid. Chiar daca dorinta de a participa la aceste alegeri, de a fi candidat a unor colegi este justificata, au muncit in partid, s-au implicat, daca nu au sustinerea in partid, atunci putem avea surprize din punct de vedere al scorului final. Si cred ca acest lucru il vom discuta si vom lua o decizie inteleapta in cadrul Comitetului Executiv National", a afirmat Dancila.

Premierul s-a referit si la faptul ca in cadrul CEx-ului PSD de luni se va discuta despre o remaniere guvernamentala, dar si despre rectificarea bugetara.

Citeste si:
Viorica Dăncilă și Carmen Dan nu au mai prins "lotul" PSD pentru...
Viorica Dăncilă și Carmen Dan...

"Avem pe ordinea de zi remanierea, dar unul din punctele pe care le avem pe ordinea de zi se refera tocmai la masurile economice si rectificarea bugetara", a precizat Dancila.

Viorica Dancila a fost prezenta sambata la Slobozia, unde a participat la Comitetul Executiv Judetean al PSD Ialomita, iar apoi a sustinut o conferinta de presa.

Sursa foto: Agerpresfoto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri