Codrin Stefanescu primeste astazi 725.000 de euro

Codrin Stefanescu a vandut, la inceputul acestui an, catre o societate comerciala din grupul Oscar Downstream – patronat de magnatul Alin Niculae (47 de ani) – un teren aflat la periferia vestica a Capitalei.

Tranzactia a fost facuta pentru suma de 2 milioane de euro, bani pe care PSD-istul urmeaza sa ii primeasca in transe, pana in ianuarie, anul viitor.Deocamdata, a incasat un sfert din aceasta suma: 500.000 de euro.

Desi, in momentul vanzarii, terenul era al lui Stefanescu, exista o hotarare judecatoreasca definitiva, potrivit careia parcela de pamant astfel instrainata ar fi trebuit sa nu se afle in proprietatea lui, ci in a statului, scrie RiseProject.ro.

Hotararea e veche de opt ani, dar nicio institutie nu s-a luptat sa o valorifice in sens juridic si sa ceara, printr-o actiune suplimentara in instanta, ca terenul lui Stefanescu sa revina in proprietatea comuna a cetatenilor.

Din cauza acestui non-combat administrativ, Stefanescu a ajuns sa incaseze astazi, nestingherit, 2 milioane de euro din vanzarea unui bun care ar trebui sa ne apartina tuturor.

Citeste si:
Dancila, replica lui Stefanescu: Nu exista o lista neagra in PSD!
Dancila, replica lui Codrin...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Profitul net pe care secretarul general interimar al PSD il va obtine din intreaga operatiune este de 1,336 milioane de euro.

Citeste mai multe pe Riseproject.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri