Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a postat miercuri, pe pagina sa de socializare, un mesaj catre premierul Viorica Dancila, care va veni intr-o vizita in oras, el afirmand ca aceasta isi poate lua adio de la votul iesenilor si al moldovenilor, scrie Agerpres.

Prin postarea intitulata "Cateva intrebari 'ciudate' pentru doamna prim-ministru Viorica Vasilica Dancila", primarul Iasului isi arata nemultumirea ca actuala guvernare nu si-a respectat promisiunile din campania electorala referitoare la marile proiecte de infrastructura pentru aceasta zona a tarii.

"Nu cunosc exact scopul principal al vizitei domniei voastre in Capitala Moldovei, dar sper ca ati venit si pentru a va lua adio de la votul iesenilor si al moldovenilor, in general. Cu pasi repezi, mandatul de premier se indreapta spre un final falimentar. Lasati in urma un Iasi si o Moldova de care v-ati batut permanent joc.
Unde este autostrada promisa si votata in Parlament, doamna prim-ministru? Unde este soseaua de centura? Dar Spitalul Regional de Urgenta? Unde sunt investitiile in educatie si in sanatate? Ce ati facut cu banii (24 de milioane de euro!) pe care i-ati luat din bugetul Iasului in ultimii doi ani? Ati afirmat ca ati scos satul romanesc din noroaie, dar cate sate din Moldova ati vizitat de cand sunteti premier? Ne pleaca tinerii din tara, din pricina saraciei, si va ocarasc batranii, pentru i-ati condamnat la singuratate, doamna Dancila!", scrie Mihai Chirica pe pagina sa de Facebook.

Primarul iesean ii reaminteste premierului ca politicienii care au desconsiderat Iasiul "au fost aruncati la lada de gunoi a istoriei".

"Si, totusi, eu va urez bine ati venit la Iasi, pentru ca iesenii sa va admire in toata splendoarea de premier cu zero realizari! Viata ne-a aratat ca toti cei care au desconsiderat acest oras mandru si aceasta provincie frumoasa si incarcata de spiritualitate au fost aruncati la lada de gunoi a istoriei. Vi-l mai aduceti aminte pe Liviu Dragnea?! Vremelnici conducatori, dar eterna osanda din partea poporului! Oare cunoasteti cate ceva despre cultura si despre oamenii acestei zone? Ati aflat ca fara sacrificiile Iasului si ale moldovenilor, Romania nu ar fi existat? Cine stie?... poate ca fara jertfa strabunilor nostri ati fi fost azi doar prim-ministrul republicii Teleorman, vorbind pe insula Belina clanurilor de interlopi. Nu am nicio indoiala ca romanii au inteles in cele din urma cat de mult rau ati facut acestei tari. Si, totusi, eu - ca o gazda buna - va urez bine ati venit la Iasi! Abia astept sa ne enumerati toate proiectele finalizate si sa ne promiteti alte reusite marete! In luna mai, Liviu Dragnea a procedat la fel, dar nu l-a mai crezut nimeni. Iesenii nu uita si nu iarta niciodata, doamna Dancila!", mai scrie Chirica pe pagina sa de socializare.

Postarea a fost facuta cu doua zile inainte ca premierul Viorica Dancila sa efectueze o vizita in Iasi, alaturi de Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD si ministrul Finantelor Publice, si Mihai Fifor, secretarul general al PSD si viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei. Premierul va participa vineri dimineata la Comitetul Executiv Judetean Iasi, eveniment urmat de o intalnire cu primarii PSD si de vizitarea a doua mari spitale de interes regional: Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr.Nicolae Oblu", si Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Cuza Voda".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri