Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la congresul PSD, ca se angajeaza ca in actuala guvernare sa fie construita "o autostrada cap-coada" si nu va mai tolera niciun fel de intarziere in acest sens.

"Guvernarea nu a fost perfecta, dar a fost eficienta. Avem motive sa fim mandri de ce am realizat. Romanii nu au timp sa astepte. Romanii au nevoie de investitii (...). Ma angajez ca vom face o autostrada cap-coada. Am demarat deja analiza sa vedem care este proiectul pliat pe asteptarile romanilor. Nu voi mai tolera niciun fel de intarziere!", a spus Dancila, conform Agerpres.ro.

Premierul s-a referit si la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrazile Ploiesti-Brasov si Targu Neamt - Iasi.

Legat de fondurile europene, Dancila a subliniat ca a preluat guvernarea de la tehnocrati cu "zero absorbtie", iar acum s-a ajuns la 30%.

"Obiectivul nostru principal, sa aducem mai multi romani in clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat", a afirmat Dancila.

Citeste si:
CE nu a primit dosarul pentru centura Capitalei, desi asa se lauda PSD
Siegfried Muresan: Dancila a...

Sursa foto: Agerpresfoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Asociatiile pentru autostrada Moldovei cer o intalnire cu Dancila