Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la Washington, cu omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Alba la ora 14.00 (21.00 ora Romaniei), unde va fi intampinat de presedintele SUA, Donald Trump, si va semna in Cartea de Onoare, transmite Agerpres.ro.

Ulterior vor avea loc, in Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi presedinti, urmate de discutii cu participarea membrilor delegatiilor oficiale.

Presedintii Trump si Iohannis se intalnesc, in actualele mandate, pentru a doua oara la Casa Alba. Prima intalnire a avut loc in iunie 2017.

Vizita la Washington a presedintelui Iohannis vine in contextul in care Romania marcheaza 30 de ani de la caderea comunismului si 15 ani de apartenenta la NATO, dupa cum preciza recent Casa Alba.

Saptamana trecuta, intr-o intalnire informala cu jurnalistii, presedintele Klaus Iohannis afirma ca printre temele de discutie cu omologul american se vor numara securitatea energetica si programul Visa Waiver.

De asemenea, seful statului anunta ca doreste sa discute cu presedintele Trump si despre efectivele de militari americani din Romania, precizand ca tara noastra are posibilitatea de a gazdui mai multi militari din SUA.

Klaus Iohannis va reitera, cu acest prilej, invitatia adresata lui Donald Trump de a vizita Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri