Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat oficial, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca nu va rambursa sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare, scrie Europa Libera.

Autoritatea Electorala Permanenta a decis sa nu ramburseze suma ceruta de PSD pentru campania de la europarlamentare, 3,38 milioane de lei, deoarece semnatura pe documente apartine fostului trezorier Mircea Draghici, trimis in judecata de DNA pentru delapidare. In afara de PSD, toate partidele si-au primit sumele cerute pentru rambursare dupa campania de la europarlamentare.

Trezorierul PSD, Stefan Mihu, sustine ca luni va depune o contestatie la decizia AEP. "Se pare ca pe cererea de rambursare, cel putin asa a considerat Autoritatea Electorala Permanenta, ca una din cele doua semnaturi nu era valida, respectiv cea a fostului trezorier, Mircea Draghici. Dansul, in acel moment era titular, desi isi daduse demisia verbala, pana la alegerea mea pe 3 iulie. Dansii ar fi trebuit sa mai ceara niste lamuriri suplimentare, au cerut, le-am transmis si nu au mai luat in considerare nimic. Nu este nici o problema, probabil este doar o problema de timp, vom face contestatie, luni se depune si rezolvam problema”, a declarat trezorierul PSD.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri