Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat oficial, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca nu va rambursa sumele cerute de PSD pentru campania de la europarlamentare, scrie Europa Libera.

Autoritatea Electorala Permanenta a decis sa nu ramburseze suma ceruta de PSD pentru campania de la europarlamentare, 3,38 milioane de lei, deoarece semnatura pe documente apartine fostului trezorier Mircea Draghici, trimis in judecata de DNA pentru delapidare. In afara de PSD, toate partidele si-au primit sumele cerute pentru rambursare dupa campania de la europarlamentare.

Trezorierul PSD, Stefan Mihu, sustine ca luni va depune o contestatie la decizia AEP. "Se pare ca pe cererea de rambursare, cel putin asa a considerat Autoritatea Electorala Permanenta, ca una din cele doua semnaturi nu era valida, respectiv cea a fostului trezorier, Mircea Draghici. Dansul, in acel moment era titular, desi isi daduse demisia verbala, pana la alegerea mea pe 3 iulie. Dansii ar fi trebuit sa mai ceara niste lamuriri suplimentare, au cerut, le-am transmis si nu au mai luat in considerare nimic. Nu este nici o problema, probabil este doar o problema de timp, vom face contestatie, luni se depune si rezolvam problema”, a declarat trezorierul PSD.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
PNL Sector 1 acuza ca USR a votat "tunurile" PSD-ului