Tariceanu anunta formarea unui grup parlamentar mixt denumit...democratia

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat miercuri, ca a decis constituirea unui grup parlamentar mixt din care vor face parte senatorii partidului, cei care reprezinta Pro Romania si unii independenti.

Grupul va fi intitulat "Democratia" si nu are nevoie de aprobarea plenului Senatului, a adaugat Tariceanu, conform Agerpres.ro.

"Am hotarat sa constituim, conform Regulamentului, un grup parlamentar mixt, in care vor figura cei care sunt senatori ALDE, plus senatorii independenti care s-au alaturat grupului nostru, plus senatorii care reprezinta Pro Romania. Am facut adresa necesara pe care am inaintat-o catre Biroul permanent si catre presedintele Senatului. Aici nu e o problema de aprobare sau de neaprobare, Regulamentul stipuleaza doar ca Senatul trebuie sa ia act de decizia noastra, ea nu este supusa aprobarii plenului sau sa fie nevoie de o anumita majoritate. Asadar, vom functiona in cadrul grupului parlamentar mixt (...) si grupul se va intitula "Democratia"", a precizat liderul ALDE.

Sursa foto: Agerpress foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri