Cu doua zile inainte de votul motiunii de cenzura, Partidul Social Democrat arunca un mesaj pe pagina de Facebook prin care promite cresterea salariilor, vouchere si bonusuri pentru bugetari, despre care precizeaza ca sunt vazuti de catre Opozitie ca fiind "praf la locul de munca".

"Noi, cei din PSD, garantam cresterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 si 1 ianuarie 2021. Asiguram acordarea de vouchere si alte bonusuri pentru bugetari. Ei, partidele de opozitie, dispretuiesc bugetarii. Pe unii vor sa ii concedieze, iar pentru restul vor sa taie salariile, sa le ia toate bonusurile pe care in mod corect le castiga astazi. Ei considera ca bugetarii sunt ”praf” la locul de munca", se arata in mesajul postat pe pagina de ">Facebook a PSD.

Membrii Opozitiei par sa fie extrem de increzatori in ceea ce priveste adoptarea motiunii de cenzura, Raluca Turcan precizand ca este cea mai puternica motiune de cenzura, "unica motiune de cenzura din ultimii 30 de ani care are toate semnaturile pentru ca acest guvern sa devina istorie".

De asemenea, presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta la finalul saptamanii trecuta ca alti sapte parlamentari si-au luat angajamentul de a semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD, bazandu-se pe 244 de voturi in total.

Citeste si:
Orban, increzator ca cei care au votat motiunea vor sustine guvernul
Ludovic Orban: Sunt...

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Orban: Negocierile pentru investirea Guvernului - miercuri si joi