Fostul premier, Victor Ponta, lanseaza pe Facebook acuzatii grave impotriva ministrului transporturilor, Razvan Cuc, pe care il acuza, in plin scandal Tarom, ca ”agata stewardese tinere si le promoveaza in compania pe care el insusi o devalizeaza!”. ”TAROM este un brand national – batjocorit si distrus de niste interlopi soiosi din Giurgiu, Teleorman si Neamt!”, mai scrie Ponta.

Acuzatiile fostului premier se adauga la cele formulate deja de Madalina Mezei. Fostul director general al TAROM l-a acuzat pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-a cerut ca in ziua motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila sa retina la sol avioanele in care se aflau parlamentari, pentru ca acestia sa nu poata ajunge la sedinta din plen sa voteze. Potrivit declaratiei facute de Madalina Mezei, pentru G4Media, discutia cu Razvan Cuc a avut loc cu o zi inainte de motiunea prin care Executivul condus de Viorica Dancila a fost demis.

”Am zburat de multe ori cu o aeronava pilotata de Emil Dobrovolschi – asa cum am zburat de multe ori cu toti pilotii, copilotii si echipajele Tarom / mi-am pus viata mea si a familiei mele in mainile lor si le sunt infinit de recunoscator pentru ceea ce fac ei zi de zi – cu un profesionalism si o responsabilitate pe care nu o intalnesti in alte domenii. Am initiat si sprijinit legislatia speciala privind drepturile legitime ale acestei categorii profesionale speciale – si i-am aparat de demagogii si urechistii care zbiara contra lor in Parlament si pe la televizor!

Sa dai Compania Tarom si viata profesionala a unei elite ( piloti, copiloti, insotitori de bord) pe mana unui interlop agramat si corupt care se crede ministru – Razvan Cuc , este pur si simplu o crima Dragnea, Dancila si Arsene sunt vinovati absolut ( alaturi de toti cei din PSD care au tacut si tac din gura) ! Ma bucur ca am votat pentru demiterea unui Guvern in care prostia si hotia sunt singurele elemente definitorii ! Sper doar sa vina in locul lor ceva mai bun – si Tarom ul sa revina pe pozitia pe care o merita!

Ps – nu va lasati orbiti de propaganda / cand te urci in avion si zbori la peste 10.000 m te intereseaza doar cat de profesionist si serios este pilotul ( nu unde lucreaza sotia lui ) / asa cum nu ma intereseaza cum isi foloseste un ministru hidos functia ca sa agate stewardese tinere si sa le promoveze in compania pe care el insusi o devalizeaza !

TAROM este un brand national – batjocorit si distrus de niste interlopi soiosi din Giurgiu, Teleorman si Neamt ! Restul este cancan !”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri