Dan Barna: Sunt optimist, rezultatul nu este al exit-poll-urilor, ci al numararii voturilor

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declara optimist cu privire la rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale si afirma ca scorul final nu il dau exit-poll-urile, ci "numararea voturilor".

"Am vazut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne incurajeaza, ramanem pozitivi si increzatori", a afirmat Dan Barna, la sediul USR, dupa anuntarea exit-poll-urilor, care il situau pe pozitia a treia, conform Agerpres.ro.

Barna a multumit diasporei, mentionand ca s-a inregistrat "un record istoric" in strainatate in privinta prezentei, fapt ce "da incredere si speranta".

"Delegatii din sectii sa fie atenti la numaratoare. (...) Este important sa fie numarat fiecare vot. Rezultatul nu este acela al exit-poll-urilor, rezultatul este acela al numararii voturilor", a punctat Barna.

Potrivit sondajului realizat la iesirea de la urne de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie - IRES, candidatul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obtinut 38,7% la alegerile prezidentiale de duminica, reprezentantul PSD, Viorica Dancila, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%.

Citeste si:
Dan Barna: Acuzaţia că USR l-a votat pe Iordache este una ridicolă
Dan Barna: Acuzaţia că USR...

Exit-poll-ul realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) si Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde arata ca Iohannis a obtinut 39%, Dancila - 22,5%, iar Barna - 16,4%.

Sursa foto: Agerpress foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri