Presedintele USR, Dan Barna, a apreciat joi ca votul la motiunea de cenzura reprezinta "un bacalaureat politic al Parlamentului", adaugand ca prim-ministrul Viorica Dancila conduce "unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani".

"Astazi, Parlamentul Romaniei da bacalaureatul politic in fata cetatenilor. Astazi, avem sansa sa trecem acel examen si toata Romania este cu ochii pe noi. Doamna prim-ministru, nominalizarea dumneavoastra a fost o greseala. Nu v-am sustinut nici atunci, nu o vom face nici astazi si cred ca nu este nicio surpriza. Nu ati fost pregatita in niciun fel pentru functia de prim-ministru si, in acest an si jumatate, nu ati invatat mare lucru, desi au fost foarte multe oportunitati. Conduceti, de departe, unul dintre cele mai incompetente guverne din ultimii 30 de ani", a declarat Barna, in plenul Parlamentului, conform Agerpres.ro.

Motiunea de cenzura "Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!" este dezbatuta si votata, joi, in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Ministrul Educatiei vrea sa modifice bacalaureatul