Seful de campanie al candidatului PNL la prezidentiale, Dan Motreanu, a declarat ca nu trebuie sa aiba loc o dezbatere intre Klaus Iohannis si liderul PSD, Viorica Dancila. Atat liderul PNL, Ludovic Orban, cat si Klaus Iohannis au sustinut ca se vor concentra pe intalnirile cu alegatorii, evitand o dezbatere electorala.


Seful de campanie al candidatului PNL la prezidentiale, Dan Motreanu, a declarat, luni seara, ca pentru turul doi al alegerilor prezidentiale se va merge pe acelasi tip de campanie pentru Klaus Iohannis, mitinguri si intalniri cu organizatiile liberale si cu cetatenii, sustinand ca o dezbatere cu contracandidatul acestuia, liderul PSD, Viorica Dancila, nu trebuie sa aiba loc, noteaza Agerpres.

"In seara aceasta am avut o prima sedinta de campanie dupa primul tur al alegerilor. Am facut o prima analiza a rezultatelor, unde au fost rezultate foarte bune si unde mai avem de muncit si sa imbunatatim rezultatul. Am facut si o analiza privind strategia de campanie pentru urmatoarele doua saptamani si din punctul de vedere al echipei de campanie, pentru noi este foarte clar ca nu trebuie sa aiba loc dezbateri in turul al doilea, pentru ca din punctul nostru de vedere democratia inseamna in primul rand intalnirea directa cu cetateanul. Mergem pe acelasi tip de campanie pe care l-am facut in primul tur al alegerilor, intalniri permanente cu cetatenii. Din momentul in care se va lansa al doilea tur de campanie, vom avea un sir de intalniri cu organizatiile si cu cetatenii din mai multe judete ale tarii", a spus Motreanu, la sediul central al PNL dupa intalnirea de campanie la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis: Ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, ca social-democratii incearca sa atraga atentia cu tot felul de manevre, subliniind ca el se va concentra pe intalnirile cu alegatorii in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"Incearca PSD sa atraga atentia prin tot felul de manevre. Pot sa va spun de pe acum - urmeaza sa discut si cu colegele si cu colegii in sedinta de campanie - ca eu ma voi concentra pe intalnirile cu alegatorii in campania pentru turul doi", a spus Iohannis, la sediul central al PNL.

Citeste si:
Vela, PNL: Ne-am asumat sa oprim dezastrul PSD
Marcel Vela, PNL: Ne-am...

Orban: Ne preocupa comunicarea cu cetatenii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie, mentionand ca liberalii sunt preocupati de comunicarea cu cetatenii.

"Sa cereti raspuns la aceasta intrebare domnului Dan Motreanu. In seara asta avem o discutie. Ne preocupa mai putin epistolele doamnei Vasilica Viorica Dancila, cat comunicarea cu cetatenii romani. Vom lua o decizie si o vom anunta", a spus Orban la Teatrul National, unde a participat la Gala "Corneliu Coposu".

PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel putin doua dezbateri intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie.

Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefului de campanie al liberalilor, Dan Motreanu, de catre Lia Olguta Vasilescu, coordonatorul campaniei electorale a PSD.

Citeste si:
Firea ii propune lui Orban sa candideze la Primaria Capitalei
Gabriela Firea ii propune lui...

Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ludovic Orban, numit premier de Klaus Iohannis