Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca seful statului Klaus Iohannis a sustinut singura conferinta de presa din mandatul sau care a fost "un moment de o aroganta monstruoasa".

"Am vazut in aceasta seara ca domnul Iohannis a prins glas. Am vazut probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte, un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis", a afirmat Dancila, intr-o conferinta de presa la sediul PSD.

In plus, liderul PSD a insistat sa il invite pe Klaus Iohannis la dezbatere, „duminica, la televiziunea nationala”, spunand ca ii va trimite chiar si temele de discutie presedintelui, pentru ca acesta sa aiba timp „sa pregateasca niste raspunsuri ceva mai pertinente si mai consistente”.

"In 2014 Klaus Iohannis ne spune clar ca o dezbatere intre candidatii din turul doi este necesara. Acum ne spune ca romanii nu mai merita o astfel de dezbatere. Asta e democratia lui Iohannis", a mai spus Dancila.

Citeste si:
PSD va sesiza CCR pe marginea legilor asumate de Guvern
PSD va sesiza CCR pe marginea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ponta spune ca NU vom avea alegeri locale in doua tururi