Viorica Dancila spune ca PSD nu a distribuit materiale "fake news": Nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat vineri ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni si catre candidatul Klaus Iohannis atunci cand vorbeste despre "fake news", si nu catre PSD, pentru ca social-democratii nu se lupta cu USR - PLUS si nici nu au adus vreodata acuzatii in spatiul public reprezentantilor celor doua formatiuni.

"Nu stiu despre niciun material in acest sens, nu am face asa ceva, nu am facut asa ceva. Eu cred ca USR - PLUS trebuie sa se uite catre Palatul Cotroceni, catre candidatul Iohannis si nu catre PSD. Noi nu ne luptam cu USR - PLUS, noi nu am venit niciodata in spatiul public sa aducem acuzatii catre USR - PLUS. Eu cred ca acolo trebuie sa isi indrepte privirea si nu la noi", a spus Viorica Dancila, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Ea a adaugat ca a vazut faptul ca "imediat a preluat si candidatul Iohannis ca PSD vine cu aceste dezinformari in spatiul public, cred ca pentru a-si ascunde lasitatea si aroganta este mult mai usor sa vii si sa ii acuzi pe ceilalti. Dar aceste lucruri trebuie sa le si demonstrezi, pentru ca altfel romanii nu mai cred in cei care vin intotdeauna cu minciuni in spatiul public si intotdeauna adevarul este mult mai puternic decat minciuna".

Ea a raspuns astfel la intrebarea daca s-a aprobat la nivelul conducerii PSD distribuirea de fake news, asa cum au acuzat cei de la USR - PLUS care au aratat chiar ca vor depune o plangere penala in acest sens.

Presedintele PSD a mentionat ca echipa sa de campanie se ocupa si de online si promovarea programului sau de candidat.

Citeste si:
Cine ”îi ține la ușă” lui Nicușor Dan pentru a nu-și ocupa funcția...
Cine ”îi ține la ușă” lui...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri