Ambasada Romaniei in Marea Britanie: Exista riscul unor usoare aglomerari la unele sectii din Londra

Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord avertizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca ''exista riscul unor usoare aglomerari'' la cele doua sectii de votare din zona Stratford si la sectia din zona Barking, unde duminica in primele cinci ore ale zilei au votat peste 3.000 de alegatori in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, scrie Agerpres.

''Exista riscul unor usoare aglomerari. Pentru a evita riscul sa asteptati 30-40 de minute pentru a va exercita dreptul de vot, recomandam celor care locuiesc in #DAGENHAM, #NEWHAM, #ILFORD, #ROMFORD, #BARKING, #STRATFORD, #ENFIELD sa foloseasca una din celelalte 16 sectii din Londra'', se spune in mesaj.

'Cele mai apropiate sunt cele doua sectii de votare de la ICR Londra 1 Belgrave Square, Knightsbridge, Londra, SW1X 8PH daca intentionati sa votati astazi la #AlegeriPresedinteleRomaniei'', recomanda ambasada.

In Londra au fost infiintate 19 sectii de votare, dintre care 12 in zona de nord a orasului, o mare parte dintre ele inregistrand aproximativ 1.500 de alegatori dupa 2 zile de vot.

In intreg Regatul Unit au fost organizate 72 de sectii de votare si pana duminica la 16:00 ora Romaniei au votat peste 118.000 de alegatori la urne si 309 prin cprespondenta.

Citeste si:
Dancila: PSD a recuperat voturile pierdute la europarlamentare
Dancila: PSD a recuperat...

Sursa foto: Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri