Haos total in CEx-ul PSD. Conform unor surse recente, Viorica Dancila ar fi cedat pana la urma sefia partidului, sub presiunile vicepresedintilor, primind in schimb sefia grupului de femei PSD. Gabriela Firea se numara printre noii lideri PSD.

In locul lui Dancila, Marcel Ciolacu va prelua presedintia PSD. Este neclar inca ce s-a intamplat cu Eugen Teodorovici, care nu a vrut sa isi dea demisia din a doua pozitie in partid.

Este un CEx cu portile inchise insa, fara doar si poate, nervii sunt intinsi la maxim. Pe rand si-au dat demisia din functii, in incercarea de a o forta pe Viorica Dancila sa plece, Carmen Dan, Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu (sefa de campanie a Vioricai Dancila, cerandu-i totodata acesteia din urma sa-si dea demisia!), Marian Oprisan si altii.

intr-un final, se pare ca Viorica Dancila a cedat.

Social-democratii s-au reunit in aceasta seara in Comitetul Executiv al partidului, pentru a analiza rezultatul de la prezidentiale, dar si nemultumirile din formatiune.

Sedinta a inceput la 18:30 si se prelungeste, fiind una tensionata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri