Premierul Ludovic Orban detine, potrivit declaratiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, o casa de vacanta, un autoturism si doua depozite bancare.

Potrivit documentului, seful Executivului, care are domiciliul in judetul Ilfov, dispune de o casa de vacanta dobandita in anul 2014. Imobilul are o suprafata de 200 de metri patrati si este detinut in co-proprietate cu sotia sa Mihaela Orban.

Totodata, premierul a mai trecut in declaratia de avere un autoturism Volkswagen Passat fabricat in 2007, dar si doua depozite bancare, constituite in 2010 pe numele sotiei. Unul dintre depozite, deschis la Raiffeisen Bank, are o valoare de 5.535 euro, iar cel de-al doilea, la Banca Comerciala Romana, de 6.275 euro.

Din aceeasi declaratie de avere rezulta ca Ludovic Orban a inregistrat in 2018 venituri nete de peste 37.000 de lei pentru consultanta tehnica, din care 28.356 lei de la SC Revicond Canaltech SRL din comuna Riciu - judetul Mures, iar 9.000 de lei - de la S.C.P. Doru Traila & Asociatii Bucuresti.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri