Camera Deputatilor a aprobat, in sedinta de miercuri, solicitarea liderului deputatilor PNL Florin Roman de a retrimite la comisie, pentru doua saptamani, proiectul initiat de el privind reducerea cotei TVA.

S-au inregistrat 137 de voturi „pentru” si 136 de voturi „impotriva”.

„Eu sunt initiatorul proiectului si mi-l asum. Liberalii au alta gandire economica. Principiul liberal este taxe mai mici, mai multi platitori de taxe si impozite. (…) Ceea ce propunem noi este nu sa dam la o parte acest proiect, ci de a ne asigura ca indeplineste toate conditiile si este necesara fisa fiscala. Apoi o sa propun Guvernului prorogarea cu un an de zile a aplicarii acestui proiect pentru a stabiliza tara. Sunt uimit cum aveti tupeul dupa ce ati lasat tara in dezastru. Vreti sa va razbunati pe PNL? Fac un apel la responsabilitate. Daca nu, avem instrumentele necesare pentru a opri PSD sa dinamiteze Romania”, a declarat Florin Roman.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a respins aceasta solicitare, citand din expunerea de motive a proiectului. „Cat de cinic poti sa fii sa iei bani de la copii. Va amintiti aceasta fraza domnul lider al grupului PNL? Am aici expunerea de motive pe care domnul Roman a semnat-o. (…) Sunteti constient de faptul ca Guvernul Orban este un guvern incompetent”, a spus Simonis.

Solicitarea a generat si un schimb de replici intre Florin Roman si social-democratul Nicolae Bacalbasa.

Citeste si:
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
BREAKING Liderii PSD au votat...

„Deplang modul in care sedintele de plen sunt conduse de presedintele Ciolacu. Pentru prima data sunt atatea injurii, vorbe nelalocul lor, dansul are obligatia sa faca ordine”, a conchis Florin Roman.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
PSD amana pentru anul viitor bunastarea promisa in 2016
Setari Cookie-uri