Vlad Voiculescu, fost Ministru al Sanatatii in Guvernul Ciolos si candidatul la Primaria Bucuresti din partea PLUS, si-a lansat astazi “planul pentru Bucuresti”, printr-o conferinta de presa. Pe primul loc in prioritatile sale se afla reducerea poluarii din Capitala.

Pe locul doi in prioritatile sale se numara digitalizarea serviciilor publice din Capitala, urmata de zona educationala si recreationala. Totodata Vlad Voiculescu nu neglijeaza zona antreprenoriala.

“Bucuresti-Ilfov este una dintre regiunile europene cu cea mai scazuta calitate a guvernarii locale: Indicele European de Calitate a Guvernarii (EQI) plaseaza capitala pe ultimele locuri privind performanta administratiei publice. Si nu este dificil de înteles de ce: atunci cand ne gandim la problemele pe care le are Bucurestiul din punct de vedere administrativ, le asociem imediat cu coruptia, opacitatea, calitate scazuta, lipsa datelor si a standardelor, lipsa viziunii strategice, executia bugetara deficitara, prioritizarea discretionara a investitiilor, servicii publice deficitare sau subcapacitate, si altele.

Provocarile complexe ale unui oras mare precum Bucurestiul sunt interconectate, iar gandirea administrativa traditionala, fragmentata, nu le poate aborda responsabil si sustenabil”.

Siguranta cetatenilor, traficul, dar si planificarea urbana eficienta si consolidarea cladirilor se afla, de asemenea, in planul prezentat de Vlad Voiculescu. Citeste aici un interviu cu Vlad Voiculescu realizat recent de wall-street.ro.

Vezi aici echipa sa si detalii despre candidatura lui Vlad Voiculescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri