Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de interne, ar putea candida la primărie în sectorul 3 sau 4 din Capitală

Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului Marcel Vela, ar putea candida la primărie în sectorul 3 sau 4 din Capitală.

Potrivit acestora G4Media, o decizie nu este încă luată. Berbeceanu n-a putut fi contactat până la publicarea acestei știri, însă apropiații acestuia susțin că fostul comisar este interesat de o candidatură.

Berbeceanu s-a înscris în PNL la începutul lunii iulie.

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații, printre care spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare. Decizia a fost atacată de procurori.

În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu.

Citeste si:
PNL nu va avea candidat la Ciugud „din respect pentru performanța”...
Ciugud este comuna din Alba...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Anul trecut, Berbeceanu a lansat cartea ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”, în care își prezintă perspectiva sa cu privire la dosarul în care a fost arestat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri