PNL și USR s-au înțeles pentru sectoarele din București: A ieșit fum alb

PNL și USR s-au înțeles în urma negocierilor purtate vineri seara, discuții ce au durat până târziu în noapte, asupra candidaturilor comune pentru primăriile de sector din București. Cine sunt candidații din partea alianței USR-PLUS și PNL la sectoarele din Capitală.

”A ieșit fum alb. Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD.

Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a scris pe Facebook deputatul USR Claudiu Nasui.

”Pentru București”, este mesajul transmis de preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, alături de aceeași fotografie în care apar liderii PNL și cei ai USR la masa negocierilor.

Sâmbătă, de la ora 9.00, liberalii s-au reunit în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, pentru a valida candidaţii la alegerile locale, din 27 septembrie, inclusiv pentru primăriile de sector.

Citeste si:
A fost promulgată legea privind vânzarea și cumpărarea de terenuri...
A fost promulgată legea...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

În urma negocierilor liderilor celor două partide, USR primește sectoarele 1 şi 2, PLUS – Sectorul 4, iar PNL va avea candidaţi la primăriile sectoarele 3, 5 şi 6.

Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primăria Sectorului 1, iar Radu Mihaiu la Primăria Sectorului 2. Din partea PLUS, la Sectorul 4 va candida Simona Spătaru.

Astfel, PNL îl are candidat pe Adrian Moraru pentru Sectorul 3, pe Cristian Băcanu pentru Primăria Sectorului 5, iar Ciprian Ciucu va fi candidatul pentru Primăria Sectorului 6.

Citeste si:
Aproximativ 7 km de piste noi de biciclete sunt aproape gata în...
Aproximativ 7 km de piste noi...
Sursa foto: Facebook/Dan Barna

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri