Victor Ponta anunță eșecul moțiunii: "Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca"

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că rezultatul moţiunii de cenzură ce urmează să fie votată luni a fost negociat deja şi chiar dacă formaţiunea pe care o conduce va vota în favoarea acesteia, premierul Ludovic Orban şi "gaşca" vor rămâne în funcţii, scrie Agerpres.

"Din păcate, în Ilfov, în mod special, pentru că e judeţul cel mai mic (...), dar cu siguranţă este judeţul cel mai bogat, interesele sunt enorme din punct de vedere financiar şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, hai să fim serioşi, aici există Hubert cu Petrache, aici există Pandele, nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi cei de la Pro România o să votăm pentru moţiune, deja cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca foarte bine finanţată de altfel din Ilfov", a declarat Victor Ponta la evenimentul de lansare a candidaţilor PRO România Ilfov pentru alegerile locale.

Marcel Ciolacu: Parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură!

În replică, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat că "parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău". Liderul social-democraților a mai adăugat că se așteaptă ca partenerii PSD "să fie serioși și parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot".

Moțiunea este susținută de PSD, ALDE și Pro România. De asemenea, moțiunea va fi votată și de câțiva parlamentari ai minorităților naționale. PMP a anunțat deja că nu va participa la votul moțiunii, în timp ce parlamentarii UDMR vor decide luni, înainte de moțiune, cum vor vota.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată luni, de la ora 14:00.

Citeste si:
Orban despre reluarea votului pe moțiune: Nouă nu ne este frică
Orban despre reluarea votului...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri