Victor Ponta: O alianţă PRO România-PSD la parlamentare ar fi pe primul loc

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, la Piatra-Neamţ, că susţine o alianţă electorală cu PSD pentru alegerile parlamentare, dar contează cu cine va fi făcută.

Victor Ponta a subliniat, făcând referire la eşecul moţiunii de cenzură de luni, că o astfel de alianţă ar fi posibilă fără "trădători şi vânzători de voturi", potrivit Agerpres.

"A fost o fake-moţiune, să fie foarte clar. Pentru electoratul şi aleşii PSD a fost un semnal că cinci ani de acum încolo nu se mai bate nimeni pentru ei. Or, eu vreau să întorc acel mesaj şi să spun: nu e aşa! Dacă scăpaţi de trădători, dacă scăpaţi de vânzători, dacă scăpaţi de tot felul de aranjori, eu cred că putem să facem o stângă puternică, care să bată PNL acum, în decembrie, la Parlament. Dar dacă aveţi în continuare lideri care se ocupă de vândut voturi, noi, cei de la PRO România, nu intrăm cu voi în blat. (...) Noi, PRO România, vom avea un rezultat bun la locale, la parlamentare, dar suntem prea mici ca să spunem că dăm jos PNL. Ar trebui o alternativă. O alianţă electorală PSD - PRO România pentru parlamentare ar fi pe primul loc, dar contează cu cine faci. (...) La blaturi nu mergem, la bătălie cu PNL, mergem. (...) Momentul de luni a fost o mare greşeală, care poate fi îndreptată după alegeri, cu condiţia ca şi în partea PSD-ului să mai scape de conserve", a declarat Victor Ponta.

Liderul PRO România s-a aflat joi în judeţul Neamţ pentru a susţine candidaţii partidului la alegerile locale.

Citeste si:
Alegeri locale 2020: Victor Ponta a votat
Alegeri locale 2020: Victor...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri