Ciolacu: Vom depune moțiune de cenzură. PSD trebuie să desemneze prim ministrul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii vor depune la Parlament, în actuala sesiune parlamentară, o moţiune de cenzură şi vor încerca să „creioneze" o majoritate pentru a răsturna actualul Guvern.

„Avem această obligaţie din votul românilor. Votul românilor a fost foarte clar că PSD trebuie să desemneze prim ministrul, am câştigat alegerile la o diferenţă de 5 procente. Până se va creiona o altă majoritate în Parlament o să funcţioneze actualul Guvern. Începem cu prima moţiune simplă, de bun-simţ şi necesară, împotriva ministrului Sănătăţii şi în această sesiune vom veni şi cu moţiunea de cenzură şi vom încerca să creionăm o majoritate să răsturnăm acest Guvern", a spus Ciolacu, la Antena 3.

El a adăugat că cei care sunt acum la Palatul Victoria „nu se pricep să guverneze", scrie Agerpres.

„Nu au specialişti, nu ştiu să gestioneze pandemia, nu au avut capacitatea de a crea un parteneriat între ei şi populaţie. Pentru ca populaţia să aibă încredere, acest parteneriat îl câştigi prin specialişti. Noi, când am văzut că este pandemie, primii oameni pe care i-am abordat de a veni în Parlamentul României au fost domnii Streinu Cercel şi Rafila, cei mai buni specialişti în domeniu", a afirmat Ciolacu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri