În ședința Biroului Executiv Național de la PNL, surse din interiorul PNL spun că Florin Cîțu a declarat că „miniștrii care atacă premierul, pleacă imediat acasă.

Surse ale Digi24 au spus că premierul a fost critic în ședință și că a spus că nu îi va accepta pe cei care îi critică, pentru că nu poți fi și în opoziție și la putere în același timp.

Digi24 spune că și Ludovic Orban, i-a spus lui Cîțu că PNL îl susține în demiterea lui Vlad Voiculescu: „Decizia este salutară. Am rugat de două ori în ședințele Coaliției să îl schimbe pe Vlad Voiculescu. A fost o catastrofă de management la ministerul Sănătății”, a spus Orban, potrivit surselor citate de Digi24.

În plus, Cîțu a spus că Voiculescu a administrat prost ministerul.

„Nu vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Orice membru al Guvernului care își atacă premierul, pleacă acasă”, a mai spus Cîțu, referitor la declarația ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, care a spus despre Cîțu că e „un zombie politic”.

Sursa foto: Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri