Florin Cîțu a vorbit despre creșterea economică de 13,6% a României pe primul semestru al anului curent, față de aceeași perioadă a anuluui trecut. Premierul a susținut că aceste rezultate arată că și-a făcut foarte bine treaba, atât ca ministru al Finanțelor, cât și ca șef al Guvernului României, într-o perioadă în care nimeni altcineva nu a vrut să își asume, potrivit cuvintelor lui Cîțu.

„Obiectivul nostru este ca România să devină o țintă pentru investițiile cu valoare adăugată mare, iar asta se întâmplă acum. Actualul Guvern a dus România într-o etapă nouă de dezvoltare. Proprietatea privată este sfântă, performanța este recunoscută, antreprenorul este un erou în România în această guvernare”, a declarat prim-ministrul României, Florin Cîțu.

Este posibilă anul acesta o creștere economică din două cifre până la finalul anului

„Vă promit că până în 2024 voi face toate reformele pe care vi le-am promis atunci când nimeni nu a avut curaj să își asume. Această guvernare a venit cu soluții reale pentru asigurarea surselor de capital de lucru, menținerea locurilor de muncă și investiții”, a susținut Câțu.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Filip Bodoc
Filip este preocupat de feluritele tipuri de limbaj și de modul în care acestea însoțesc și determină legăturile indivizilor și ale comunităților și obișnuiește să își finalizeze observațiile scriind. Absolvent al Facultății de Istorie a Universității din București și specializat pe Relații Internaționale, el consideră că instituțiile de pe teritoriul unui stat – și mai cu seamă cele economice – sunt într-o strânsă întrepătrundere cu...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri