UPDATE 13:14 - Primele declarații alea lui Dan Barna, după rezultatul alegerilor: „Suspansul continuă, USR PLUS e un partid foare viu. Am arătat că se poate organiza un scrutin online, civilizat și am arătat că putem avea discuții civilizate despre viitorul acestui partid. E un partid care arată modernitate și perspective consistente de viitor. În acest context, participarea de peste 75% arată un mesaj foarte clar de cât de implicat e acest partid. Sper să devină un etalon. Până pe 2-3 octombrie vom avea o decizie a partidului, sunt optimist cu privire la rezultat”.

În urma rezultatelor de la primul tur al alegerilor interne pentru șefia USR PLUS, Dacian Cioloș a obținut 15.111 voturi (46%), în timp principalul său contracandidat, Dan Barna a fost votat de 14.404 de colegi din cadrul formațiunii, ceea ce îi oferă un procent de 43%.

Pe locul al treilea s-a clasat Irinel Darău, cu 3.300 de voturi (10,1%). Anunțul a fost făcut de Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR PLUS, într-un video.

„Procesul continuă cu turul al doilea. Astăzi vom avea o şedinţă de Birou Naţional, la ora 16,00. Vom discuta detalii despre turul doi, împreună cu Secretariatul General. În zilele următoare va începe turul doi, care se va încheia înainte de Congres. Avem Congres USR PLUS în nouă zile, astăzi vom lua şi decizii legate de organizarea Congresului", a precizat acesta.

Membrii USR PLUS au votat online, prin intermediul unei platforme securizate. Rezultatul scrutinului urmează să fie validat în cadrul Congresului USR PLUS, care va avea loc pe data de 2 și 3 octombrie, Romexpo, București.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri