Florin Cîțu, președintele PNL, a transmis PNL se va abține de la votarea miniștrilor propuși de Dacian Cioloș. Aceasta spune că există mai multe strategii pe masă pentru construirea unui nou guvern, adăugând că vor face tot posibilul pentru a găsi varianta potrivită pentru români.

„Este responsabilitatea lui Dacian Cioloș să facă majoritatea. Eu vorbesc pentru PNL, e deczia partidului de a fi prezent mâine, dar de a nu vota acest guvern. Arătăm o maturitatea că nu vom vota împotrivă. Vrem să depășim acest moment și din partea noastra este deschidere”, a declarat Cîțu.

Cîțu a mai adăugat că o guvernare liberală va aduce bunăstarea pentru toți românii. „Dacă anul acesta nu am fi stabilizat economia, tot ceea ce facem în această iarnă s-ar fi văzut în deficit bugetar mai mare. Se vede o creștere economică peste așteptări și că am gestionat bine această criză”.

Florin Cîțu spune că PNL va încerca să formeze o majoritate, vor pune pe masă toate soluțiile.

Miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş vor fi audiaţi pe 19 octombrie în comisiile parlamentare de specialitate.Programul audierilor începe la ora 10,00, candidaţii având la dispoziţie, în medie, câte o oră pentru a-şi expune intenţiile şi pentru a răspunde la întrebări. Excepţie fac Ioana Mihăilă propusă pentru Ministerul Sănătăţii care are alocate două ore, precum şi Stelian Ion - Ministerul Justiţiei, Mihai Goţiu - Ministerul Mediului şi Corina Atanasiu - Ministerul Educaţiei, câte o oră şi jumătate, scrie Agerpres.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri