Brandul Colin’s se adreseaza, in special, tinerilor, care pot gasi in magazin o gama larga de piese vestimentare si accesorii. Colin’s este unul dintre cei mai dinamici retaileri de imbracaminte din lume, fondat in 1983, in Istanbul, Turcia.

Astazi, Colin’s este prezent in 32 de tari de pe 3 continente, cu 670 de magazine si circa 3.000 de angajati. Cel mai mare numar de magazine Colin’s se afla in Rusia (200), Turcia (155) si Ucraina (70).

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group in Iasi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din Romania.

Acesta este un centru multifunctional regional, care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. Palas cuprinde: spatii comerciale, birouri clasa A, hoteluri, centru sportiv si SPA, apartamente, cea mai mare parcare subterana din Romania cu aproximativ 2.500 locuri, gradina publica, cinema multiplex si teatru de vara.

Citeste si:

Proiectul Palas Iasi este inchiriat in prezent in proportie de 80% si, potrivit estimarilor lui Iulian Dascalu, la deschidere va fi 98% ocupat. Printre chiriasii centrului comercial se numara Auchan, H&M si Inditex (n.red.: proprietarul Zara), precum si un cinema cu zece sali, operat de Village Cinemas.

Inaugurarea Palas a fost amanata pentru primavara anului viitor, din cauza zonei istorice in care proiectul este dezvoltat si care a ingreunat lucrarile de constructie. Pana in prezent, Dascalu a investit 180 de milioane de euro in Palas Iasi, investitia totala ridicandu-se la 260 de milioane de euro.