Village va inaugura in aprilie 2012 cinematograful din Iasi, cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului si singura sala cu tehnologie ultraperformanta de tip VMAX din provincie, a anuntat dezvoltatorul Iulius Group, proprietarul Palas Iasi.

Cinematograful va avea 10 sali, cu o capacitate totala de aproximativ 1.850 de locuri. Salile vor avea o capacitate cuprinsa intre 109 si 182 de locuri, iar 444 va avea cea de tip VMAX. In plus, in sezonul cald, Village Cinemas va realiza proiectii in aer liber in teatrul de vara din gradina publica a Palas Iasi.

Cinematograful de la Palas va fi operat de Village Cinemas prin intermediul managementului din Grecia. Dascalu a semnat un contract si pentru Iulius Mall din Suceava, unde alaturi de Village, anul viitor va veni si H&M.

Citeste si:

Village Cinemas face parte din concernul media si de entertainment Village Roadshow, infiintat in 1954, in Australia. In prezent, concernul si partenerii sai strategici sunt prezenti in Australia, Singapore, precum si in Europa si SUA, cu cinematografe clasice, drive-in si cinematografe specializate - Cinema Europa si Gold Class.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se mai numara H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Colin’s, Levi’s, Motivi, Oodji, L’Occitane, Sephora, Hervis Sports, Intersport, Ecco, Il Passo, KFC Drive Thru si Auchan.