Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development are in constructie inca 330 de unitati rezidentiale, atat apartamente cat si vile, care vor fi finalizate pe parcursul anului 2012. Ca multi alti investitori in rezidential si turcii au prins gustul suprafetelor mici si au scos la vanzare un tip de vila cu suprafete si preturi mai mici decat al unor apartamente de 3 camere din proiect.


Situatia Cosmopolis nu este una unicat in piata si alti dezvoltatori de vile diminuand suprafetele astfel incat sa aduca pretul cat mai aproape de Prima Casa. Un alt cat este cel al Green City, proiect din comuna 1 Decembrie din sudul Bucurestiului.

„La Targul National Imobiliar avem un nou produs in oferta: o vila de 93 mp construiti, cu 3 camere dispuse pe un parter si etaj, plus o gradina, la pretul de 76.000 euro + TVA”, spune Ahmet Buyukhanli, actionarul majoritar Opus Land Development SA, adaugand: „Aceasta face parte dintr-un mini cartier de vile din complex care are termen de finalizare septemebrie 2012”.

Vilele au suprafetele mai reduse decat unele din apartamentele mari, de 3 si 4 camere (care in unele cazuri depasesc 100 mp),dar si preturi substantial mai mici.

Pana in prezent, Opus a vandut de la inceputul anului 30 de unitati rezidentiale in asamblul Cosmopolis.

Mixul apartamentelor disponibile pentru vanzare este compus din studio-uri si apartamente de 2, 3 si 4 camere si vile. Pretul unui studio incepe de la 38.000 euro + TVA, 2 camere de la 56.483 euro + TVA, 3 camere de 62.035 euro+ TVA (preturile ajung la 90.000 euro-n.r.), 4 camere de la 110.000 euro + TVA. Vilele incep de la 76.000 euro + TVA.

Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti. Pana in prezent in Cosmopolis a fost finalizata faza 1 care totalizeaza 586 de apartamente. In faza a doua au fost date in folosinta 169 unitati (apartamente si vile). Investitiile Opus Land Development in Cosmopolis au inceput in 2006 si totalizeaza pana in prezent peste 200 milioane euro in infrastructura (strazi, utilitati, spatii verzi), blocuri, vile si spatii comerciale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
"Prima Casa" devine "O casa, o familie". Ce se schimba la program