Synygy, furnizor de solutii pentru managementul de recompensare a vanzarilor (SCM) si a altor solutii de management a performantei in vanzari (SPM), isi va reloca sediul din Iasi, la inceputul lunii august, in ansamblul Palas.

Compania a inchiriat un etaj din United Business Center 3.

Zona de birouri din Palas Iasi, denumita United Business Center cuprinde 3 cladiri de birouri cu o suprafata totala de 20.000 mp.
Gradul de inchiriere componenetei de birouri din ansamblul imobiliar este de 80%.

Prima cladire de birouri a fost finalizata in 2010, cand a devenit si functionala. Celelalte doua cladiri sunt finalizate si functionale din 2011.

„Noul centru de tehnologii din Iasi ne va permite sa ne marim rapid personalul global de dezvoltare software, de la aproape 160 de persoane la peste 200. Acest lucru, impreuna cu dezvoltarea continua la nivelul personalului nostru de servicii profesionale, vanzari si marketing, va cimenta, in cursul anilor care vor urma, pozitia Synygy drept cel mai mare si cel mai de succes furnizor de solutii SPM”, a declarat Mark A. Stiffler, presedinte si CEO al Synygy.

Sediul detine 13 incaperi de videoconferinte, un centru de date, o camera de jocuri si o cafenea cu peste 100 locuri, care poate fi rapid transformata intr-o sala de sedinte de 160 de persoane.

Synygy mai are un birou la Bucuresti, unde lucreaza circa 50 de persoane, care raspund de livrarea solutiilor SPM pentru clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, precum si de participarea in cadrul unor echipe ce ofera 24/7 servicii gestionate si de suport pentru software la nivel global, in intreaga baza de clienti a companiei.

In luna mai a acestui an, compania Iulius Group a inaugurat in centrul Iasului ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde - pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential, entertainment - si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii care au sedii la Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, Centric IT Solutions, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia etc.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator roman de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic Palas Iasi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Mango a deschis primul magazin in regiunea nord-est a Romaniei
Setari Cookie-uri