Bucati din plafonul din rigips al centrului comercial Galleria Arad s-au prabusit pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate victime.

Potrivit martorilor aflati in mall-ul Galleria Arad, elemente din plafonul din rigips al centrului comercial s-au desprins de pe o lungime de zeci de metri, de la etajul al doilea al cladirii, bucatile cazand pe pardoseala de la parter.

Martorii au sunat la numarul de urgenta 112, insa au anuntat ca nu exista persoane ranite.

Centrul comercial Galleria Arad a fost inaugurat in octombrie anul trecut dupa o investitie estimata la 70 de milioane de euro.

Galleria Arad are o suprafata de 33.600 mp si este cel de-al patrulea centru comercial dezvoltat de compania GTC in Romania.

Printre chiriasi se numara Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mango, Terranova, Piazza Italia Sprider Stores, Sephora, Fox, Levi’s si Kenvelo. Centrul comercial include si un hipermarket Cora, cu o suprafata de 9.000 mp, un Cinema City cu opt sali, un magazin Flanco si o sala Pure Fitness, cu o suprafata de 1.400 mp.

Proiectul Galleria Arad este detinut 100% de GTC si a fost finantat de BERD, investitia fiind estimata la 70 milioane de euro. Pe piata locala de retail, GTC a mai deschis centrele comerciale Galleria Buzau, Galleria Suceava si Galleria Piatra Neamt.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Aeroport, gara si mall-uri, destinatiile romanilor in 2019
Setari Cookie-uri