Radcom, unul dintre cei mai importanti furnizori de telecomunicatii din Romania, si-a mutat biroul in cladirea Multigalaxy Business Center II din zona de Nord a Capitalei, in apropiere de Barbu Vacarescu.
Colliers International Romania a oferit servicii de consultanta imobiliara integrate – inchiriere birouri, industrial si proiectare arhitecturala pentru Radcom.

In cadrul tranzactiei, compania a a inchiriat un spatiu de birouri de circa 2.100 mp in cadrul Multigalaxy Business Center II si un depozit de 1.000 mp situat pe centura Capitalei.

Astfel, Radcom a decis sa isi mute operatiunile la etajele 5 si 6 ale cladirii de birouri Multigalaxy Business Center II. Echipa care a coordonat procesele de relocare din partea Colliers International este formata din Oana Sirbu (leasing si management de proiect), Viorel Opait (leasing) si Andrei Voica (arhitect si consultant tehnic).

Relocarea reafirma rolul pe care companiile din industria IT il detin in evolutia pietei de birouri. Potrivit raportului de piata “2012 Mid-Year Research and Forecast Report” publicat recent de catre Colliers in Romania, segmentul IT a fost principalul motor al pietei in primul semestru din 2012, consemnand mai mult de jumatate din cererea totala de spatii de birouri (65.000 mp).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri