Colliers International Romania a oferit servicii de consultanta imobiliara integrate – inchiriere birouri, industrial si proiectare arhitecturala pentru Radcom.

In cadrul tranzactiei, compania a a inchiriat un spatiu de birouri de circa 2.100 mp in cadrul Multigalaxy Business Center II si un depozit de 1.000 mp situat pe centura Capitalei.

Astfel, Radcom a decis sa isi mute operatiunile la etajele 5 si 6 ale cladirii de birouri Multigalaxy Business Center II. Echipa care a coordonat procesele de relocare din partea Colliers International este formata din Oana Sirbu (leasing si management de proiect), Viorel Opait (leasing) si Andrei Voica (arhitect si consultant tehnic).

Citeste si:

Relocarea reafirma rolul pe care companiile din industria IT il detin in evolutia pietei de birouri. Potrivit raportului de piata “2012 Mid-Year Research and Forecast Report” publicat recent de catre Colliers in Romania, segmentul IT a fost principalul motor al pietei in primul semestru din 2012, consemnand mai mult de jumatate din cererea totala de spatii de birouri (65.000 mp).