Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a fost numita agent exclusiv pentru inchirierea Mercury Logistics Park.
Property manager pentru acest parc logistic si industrial este dezvoltatorul american AIG Lincoln, activ pe piata din Romania in 2006, cunoscut pentru dezvoltarea proiectului de birouri Lakeview Offices.

Mercury Logistics Park cuprinde 30.000 mp de spatii de depozitare si birouri situate la mezanin, dezvoltate in trei cladiri avand 10.000 mp fiecare. Proiectul se desfasoara pe 19 hectare de teren, existand posibilitatea de extindere cu 60.000 mp spatii de depozitare si birouri. Mercury Logistics Park este situat pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Suprafata disponibila pentru inchiriere consta in aproximativ 18.300 mp spatii de depozitare, 2.000 mp spatii cu temperatura controlata (+2, +4o C) si congelata (-24C), si 1.200 mp de spatii de birouri situate la mezanin. Spatiul poate fi compartimentat in unitati cross docking de 2.250 mp.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri