Dumagas Transport a reinnoit recent contractul de inchiriere si va pastra un depozit de 5.000 mp in proiectul Mercury Logistics Park.
Parcul este situat la 20 km vest de centrul Bucurestiului, pe autostrada A1, principalul coridor care leaga Romania de vestul Europei.

Cele trei unitati construite pe structura de otel au o suprafata totala de 32.000 mp, cu inaltime de pana la 11 m, avand o podea cu o capacitate de incarcare de 5 tone pe mp.

In 2005, Grupul Dumagas a deschis primul centru logistic in Bucuresti cu suprafata de 3.000 mp.

Dezvoltator activ in Romania din 2006, AIG / Lincoln a inceput colaborarea cu proprietarii Mercury Logistics Park in 2011. Compania americana AIG / Lincoln si-a reorganizat de curand afacerile in Romania si se concentreaza in prezent pe servicii conexe legate de proprietate, in primul rand pe administrarea de imobile.

"Suntem foarte incantati ca am incheiat un nou acord cu Dumagas si credem ca acesta va beneficia pe deplin de una dintre cele mai bune optiuni de spatii existente pe piata, din punct de vedere al raportului calitate pret. Am reusit sa reducem rata spatiilor vacante ale Mercury cu 25%, iar cativa potentiali chiriasi au fost introdusi de catre DTZ Echinox, agentii nostri exclusivi pentru Mercury Logistics Park”, a declarat Mihai
Plaesu, director comercial al AIG / Lincoln.

DTZ Echinox, parte a companiei globale de consultanta imobiliara UGL Group, este responsabila de inchirierea spatiilor disponibile din cadrul Mercury Logistics Park: incepand de la unitati de 2.000 mp si pana la 13.000 mp de spatii de depozitare ambientala, 2.000 mp de spatii refrigerate si 1.500 mp de spatii de birouri si alte spatii auxiliare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri