Deva Logistics Park a fost redenumit ca urmare a tranzactiei in CTPark Deva. Parcul logistic are o suprafata totala de 43.000 mp si inca 17.000 mp de teren disponibili pentru dezvoltarea viitoarea.

“Afacerile noastre se dezvolta rapid in Romania, pe masura ce tot mai multi investitori cauta spatii de clasa A, premium, pentru activitati industriale sau logistice.Vom continua sa construim si sa cumparam in Romania spatii potrivite pentru partenerii nostri traditionali care sunt companiile internationale si jucatorii importanti de pe piata locala” a declarat Remon Vos, CEO CTP.

Deva Logistic Park este o achizitie majora pentru reteaua CTP in 2015. Anul acesta, compania a mai preluat si Cefin Arad, parc cu o suprafata de peste 90.000 mp si CTPark Bucharest West (fostul Mercury Business Park) cu o suprafata de 100.000 mp. In iulie, compania olandeza a inaugurat primul proiect dezvoltat integral de catre companie, CTPark Turda, catre partenerul sau Frankische.

Piata logistica a fost vedeta pe investment in acest an, o serie de mari tranzactii derulandu-se. Una din principalele tranzactii a fost vanzarea portofoliului logistic al CA Immo catre P3 Logistics Park. Si Martin Slabbert, CEO-ul NEPI a anuntat ca intentioneaza lansarea unui fond dedicat segmentului industrial. O alta vanzare importanta a fost achizitia Phoenix Logistics Park catre Lonestar.