Ness Technologies va inaugura saptamana viitoare noul sediu din Iasi, in United Business Center, componenta office a ansamblului multifunctional Palas. Birourile ocupa o suprafata de 1.500 mp, desfasurata pe doua etaje din cladirea United Business Center 2, inchiriata in totalitate. In sediul Ness de la Palas Iasi vor lucra 150 de persoane, se arata intr-un comunicat al Iulius Group, relateaza Mediafax.

Compania Iulius Group, detinuta de Dascalu, a dezvoltat in centrul Iasului ansamblul Palas, care cuprinde, pe langa componentele comercial, hotelier, rezidential si entertainment si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii birourilor din Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, TeamNet, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank sau Volksbank.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall, detinand o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi.

Citeste si:

Ness Technologies este furnizor global de servicii, solutii IT si consultanta de business. Compania are expertiza specializata in software product engineering, integrare de sisteme, dezvoltare de aplicatii, consultanta si distributie de software.