Leo Pharma a inchiriat 300 mp de birouri in Lakeview. Cladirea este inchiriata 100%

Producatorul farmaceutic Leo Pharma a inchiriat 300 mp in cladirea de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Proiectul Lakeview a fost livrat in primul trimestru al anului 2010, avand o suprafata totala inchiriabila de 24.000 m.p si beneficiaza de 480 locuri de parcare. In prezent, cladirea este ocupata in proprotie de 100% de catre chiriasi ca PWC, RBS, Huawei, Colgate Palmolive sau Philips.

“Desi cladirea nu a avut niciodata un spatiu vacant de la finalizare, am reusit, pe parcursul anilor, sa atragem cativa chiriasi noi cu care am avem angajamente pe termen lung, asa cum a fost Huawei anul trecut sau Philips in aceasta vara. Cel mai recent succes al nostru il reprezinta Sodexo, care isi va deschide primele spatii de catering din Bucuresti pe 7 ianuarie 2013, sau Leo Pharma, care se va reloca in The Lakeview la sfarsitul lunii februarie. Acest sir de tranzactii reprezinta o dovada ferma a potentialului de re-inchiriere a cladirii, probabil neegalat in conditiile actuale de piata”, a declarat Mihai Plaesu, business development director AIG/Lincoln Romania.

Potrivit raportului de piata publicat de catre Colliers la finele trimestrului al treilea al anului curent, competitia in zona Floreasca – Barbu Vacarescu se va accentua in urmatoarea perioada, pe fondul inceperii pre-inchirierii proiectelor anuntate in prima jumatate a anului. Livrarea noilor dezvoltari, planificate pentru 2013 – 2015, va coincide cu perioada in care o mare parte a contractelor existente vor ajunge la maturitate. In prezent, zona Barbu Vacarescu – Floreasca este cea mai atractiva pentru chiriasi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri