Finantarea a fost acordata pe o perioada de cinci ani.

"UniCredit Tiriac Bank are o abordare prudenta, dar activa pentru finantarea sectorului real-estate, care se incadreaza in strategia globala de creditare a bancii, cu focus pe proiectele de calitate si companiile cu un istoric si comportament de plata bune", se arata intr-un comunicat al institutiei de credit, citat de Mediafax.

Cladirea de birouri Lakeview, finanalizata in 2010, are o suprafata inchiriabila de peste 25.000 de metri patrati, fiind ocupata integral, iar printre chiriasi se numara PricewaterhouseCoopers, Huawei, Colgate-Palmolive sau Royal Bank of Scotland.

Citeste si:

Banca a finantat mai multe proiecte ale fondului de investitii, printre care Pitesti Retail Park si facilitati logistice in Otopeni si Rasnov.

New Europe Property Investments (NEPI) este o societate de investitii si dezvoltare imobiliara listata pe piata principala a Bursei de Valori din Johannesburg (JSE), pe Piata de Investitii Alternative (AIM) a Bursei de Valori din Londra (LSE) si pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB)