Operatorul touristic G2 Travel a inchiriat 1.000 mp la etajul al treilea al cladirii de birouri Sun Offices de la Piata Sudului din Bucuresti, a anuntat S Immo, proprietarul cladirii.
Contractul de inchiriere este semnat pe o perioada de 5 ani si a dus gradul de inchiriere al cladirii la 85%. S Immo estimeaza ca proiectul va fi inchiriat complet pana la finalul anului.

Activitatea de baza a companiei G2 Travel este de a furniza servicii de turism de grup pentru partenerii sai din Asia, Europa, Orientul Indepartat si cele doua Americi. Avand un numar de circa 150 de angajati si o retea de birouri de vanzari extinsa la nivel global, G2 Travel a decis sa isi stabileasca centrul de operatiuni si furnizare de servicii in Bucuresti.

Complexul Sun Plaza, inaugurat in 2010, este unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucuresti. In cadrul acestui proiect, Sun Offices ofera o suprafata de birouri de circa 9.000 m.p. distribuiti pe trei niveluri deasupra centrului comercial.

Alaturi de G2 Travel, printre chiriasii Sun Offices se mai numara PepsiCo, Uniqa, EMCT, Siepcofar Farmaciile Dona.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri