45.000 de persoane au vizitat Promenada joi, in ziua inaugurarii centrului comercial, dezvoltat de Raiffeisen evolution. Promenada este primul mall inaugurat in Bucuresti, dupa deschiderea Sun Plaza in februarie 2010.

Numarul de vizitatori din prima zi este aproape dublu fata de asteptarile companiei, insa pe de alta parte in general primele zile de la deschiderea centrelor comerciale aduc un numar mult mai mare de oameni in mall.

Oficialii Promenada asteapta in medie 25.000 de vizitatori pe zi in mall, in perioada sarbatorilor de iarna numarul urmand sa urce la peste 30.000 de vizitatori.

De obicei primele zile de la inaugurare aduce in malluri un numar mult mai mare de vizitatori. In cazul ultimelor 3 malluri inaugurate anterior Promenada in Capitala situatia a fost similara.

Sun Plaza a avut la inaugurare un numar de circa 78.000 de vizitatori, dublu fata de estimarile companiei pentru o zi obisnuita, la aceea data.

Citeste si:
VIDEO retailDetail: Ce sunt alimentele sustenabile și unde le găsim
VIDEO retailDetail: Ce sunt...

In cazul mallului Grand Arena, deschis in 2009, numarul vizitatorilor a fost de 50.000 pe zi in primele zile. Oficialii companiei se asteaptau la acea data la 20.000 de vizitatori in medie zilnic.

In cazul AFI Palace Cotroceni in prima zi de la deschidere au fost peste 80.000 de vizitatori, urmand ca in weekend-ul ce a urmat imediat deschideri numarul vizitatorilor sa ajunge la 100.000 pe zi. In prezent AFI are peste 50.000 de vizitatori zilnic, ca medie.

Situatia este valabila si in afara Bucurestiului. Spre exemplu in mallul Atrium Arad la deschidere s-a inregistrat un numar dublu de vizitatori fata de estimarile dezvoltatorului pentru o zi obisnuita.

Aflati mai multe despre Promenada aici.

Citeste si:
Cel mai mare retailer alimentar din Polonia plănuiește să intre în...
Biedronka, cel mai mare...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
IKEA permite plata cu timpul în magazinele din Dubai
Setari Cookie-uri