Ce profit de laudat a inregistrat Unirea Shopping Center

Unirea Shopping Center (SCDM), care detine centrele comerciale cu acelasi nume din Bucuresti si Brasov, a incheiat primele noua luni cu afaceri de 56,6 milioane lei (12,8 milioane euro), in scadere cu 8% fata de perioada similara a anului trecut, iar profitul a crescut cu 47%, la 2,4 milioane lei, scrie Mediafax.

In perioada corespunzatoare din 2012, afacerile au cumulat 61,6 milioane lei, iar castigul net a fost de 1,6 milioane lei.

Veniturile totale ale firmei au scazut cu 6,5%, la 63,9 milioane de lei, in timp ce cheltuielile totale au scazut cu aproape 9%, la 55,8 milioane de lei, potrivit raportului financiar trimestrial publicat de Bursa de Valori Bucuresti.
Firma si-a redus pierderile financiare in intervalul analizat de la 7 milioane lei la 2,4 milioane lei .

Activele detinute, respectiv centrele comerciale Unirea Shopping Center din Bucuresti si Brasov si terenurile aferente, au fost evaluate la finele anului 2011 la 425,2 milioane lei (98,4 milioane euro), nivel valabil si pentru 2012.

Compania este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul The Nova Group Investments Romania, care detine 74,16% din titluri. In structura actionariatului se mai regaseste SIF Muntenia (SIF4), cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.

Citeste si:
SUA vrea să interzică investiile în două companii chineze
SUA vrea să interzică...

Firma are un capital social de 7,4 milioane lei, divizat in 2,9 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei. Titlurile Unirea Shopping Center au fost tranzactionate vineri la un pret de 65 de lei, cotatie in scadere cu 0,15%. La aceasta cotatie, capitalizarea Unirea Shopping Center este de 193,5 milioane lei (43 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri