Citadella Titan, din nou pe piata: vanzari de 600.000 de euro in prima luna

Proiectul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa, a vandut in luna martie, de cand vanzarile au fost preluat prin companie Premier Estate, 12 apartamente cu o valoare totala de peste 600.000 euro.

Premier Estate este agentul exclusiv de vanzare ale proiectelor rezidentiale aflate in portofoliul practicienilor in insolventa de la Euro Insol. Euro Insol este administratorul judiciar al complezului rezidential Citadella Titan. Cele mai vandute au fost aparatementele cu 2 camere (8 unitati), urmate de cele de trei camere (3 unitati) si garsoniere (1 unitate).

Ansamblul Citadella Titan cuprinde doua cladiri, fiecare cu o inaltime de 14 etaje, fiind astfel complexul rezidential cu cele mai multe etaje din zona de est a Capitalei. Din totalul de 224 de apartamente, mai sunt disponibile 167 de locuinte distribuite astfel: 28 de garsoniere, 79 de apartamente cu 2 camere si 60 cu 3 camere. Pentru garsoniere, preturile pornesc de la 35.000 de euro plus TVA, pentru cele de doua camere, preturile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA, iar pentru cele cu trei camere, preturile pornesc de 65.000 de euro plus TVA.

Construit pe o suprafata totala de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire. Fiind declarat in insolventa, ansamblul Citadella Titan a intrat in luna februarie a anului trecut sub administrarea judiciara a Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara.

Premier Estate este o companie de consultanta si vanzari asistate specializata in imobiliare cu o vechime de 6 ani pe piata. In portofoliul sau se afla mai multe ansambluri rezidentiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Silver Mountain, Circului ParkTower si Verdi Park Residence. Premier Estate si-a largit portofoliul prin cel mai recent proiect imobiliar-Citadella Titan.

Citeste si:
2012 - Insolventa Hidroelectrica, cea mai profitabila companie de stat
2012 - Insolventa...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri